Farokcsont fájdalma egy bizonyos ponton. Korábban volt pilonidalis cysta. Összefügghet?
Sziasztok!
Korábban volt egy pilonidalis cystam,amit lézeresen eltávolítottak Sopronba. Nem tudom lehet-e köze ennek ehhez.Akinek volt ilyenje nyilván tudja,hogy hol helyezkedik el. Fenn a farpofák között a csontnál. Most sokkal lejebb fáj,főleg nyomásra..vagy ,ha úgy ülök rá.Tehát egy pontra helyeződik a fájdalom a volt cysta alatt jóvalKissé a bél felett.
Megvagyok íjedve,hogy mi lehet a baj. Orvoshoz csütörtökön tudok csak elmenni. Már lassan 2 hete fenn áll.Orvos tanácsolta,hogy ha nem múllik,akkor 2 hét múlva menjek vissza.
Előzőleg antibiotikumos kezelést kaptam torokgyulladásra és azután jött elő a lenti fájdalom.
Valakinek hasonló?
28/N
cisztához hasonló dudor nincs meg semmi váladékozás,mint,ami volt a cisztával korábban,teljesen sima ott a bőr
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!