Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet ez a betegség?

Mi lehet ez a betegség?

Figyelt kérdés

2 hete éreztem először hogy a nyakamon és a hónaljamon mintha kissé megnagyobbodottak és megfájdul a nyirokcsomók. Vártam, hogy hátha elmúlik, de nem. Elmentem magánrendelőbe ultrahangara, az összes nyirokcsomót átnézettem hónaljban, lágyékban, nyakban. Néhány nyirokcsomó megnagyobbodott 1.5 cm re, és ezek mind rekatívak voltak. Azt mondta ezek csak gyulladás nyomai, nem kell aggódni.

Elmentem a háziorvoshoz aki azt mondta ez tulajdonképpen semmi, csak látszanak a nyirokcsomók. Kértem beutalót vérvételre, mellkasröntgenre.

A röntgen negatív lett.

Vérkép:

RBC 6,12 tartomány ( 4,7-6,1)

MCV 79,5 tartomány (80-99)

RDW 15,7 tartomány (11,5-14,5)

A vizeletben az albumin: halványan opaleszkál.

RBC-t is néztünk, az is jó, illetve minden más eredményem is negatív.

A háziorvosom szerint nincs semmi baj.

Sokat nézegettem a tükörben a bőrömet ahol kitapintható a nyirokcsomó, és kissé sötétebbnek láttam, foltos, illetve a másik oldalon is láttam ma reggel egy kb 20 ft nagyságú kerek foltot. Nem mindenhol láthat csak mondjuk ha nem teljesen világos a szoba ahol a tükör van. Elmentem magánba bőrgyógyászhoz, aki rápillantott majd annyit mondott túl sok időm van magamra... Enyhe hajhullásomra adott hajszeszt, mondván férfiak vagyunk ez ezzel jár.

Attól félek, hogy leukémiám van vagy Hódgin kórom, ami azért nem vicc. Ugye a vérkép nem mutat ám ki mindent, ultrahang se lát mindent, a radiológus is tévedhet stb.

Ugye a vérkép szerint nincs gyulladás, tehát lehet rák. (szerintem)

A környezetem szerint hipochonder vagyok, mert mindent beképzelem.

Várom a véleményeket, tapasztalatokat stb. Köszönöm

29/F

2018. jún. 8. 18:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is hipochonder vagy.

MINDEN vizsgálati eredményed negatív, senki nem talál semmi elváltozást, csak te képzelödsz.

2018. jún. 8. 18:37
 2/5 A kérdező kommentje:
De annyit hallani, hogy az orvosok nem veszik eszre hogy mi az igazi baj...
2018. jún. 8. 18:41
 3/5 A kérdező kommentje:

Azert vetettem par gepelesi hibat, bocsi.

Es egy dolgot elirtam: PRC-t is néztünk, az is jó, illetve minden más eredményem is negatív.

2018. jún. 8. 20:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg jól teszed, ha oda figyelsz az egészségedre. Most még nincs bajod, de ha tapasztalsz valamit, akkor kell a vizsgálat. Ajánlom neked a Flavogard étrend kiegészítőt. Ez jó eséllyel felszámolja ezt a kis problémádat. Naponta reggel egy csésze cickafark tea is jót tenne neked.
2018. jún. 10. 21:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a hozzaszolast. Kiprobalom
2018. jún. 10. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!