Mamám hasnyálmirigyrákos, szerintetek mik a kilátások?
Mamámat márciusban hasnyálmirigyrákkal diagnosztizálták.Most már ott tartunk,hogy kórházban fekszik, pelenkázni kell, 30 kiló körül van a súlya és 50-es Durogesc tapaszt kap...
Márciusban csak a hasa fájt, hogyan lehetséges,hogy ilyen rövid idő alatt lerobbant?
Onkológus se kezeli , csak a fájdalmát csillapítják...bízom benne,hogy sikerül kicsit megerősödnie de az orvosok már lemondtak róla.Megvettünk neki vitaminokat, Avemart, tápszereket, spec. vizet...Annyira aggódom érte...nem akarják az orvosok,hogy hazajöjjön mert 2-3 naponta le kell csapolni a hasi vizet.Szerintetek van még esély,hogy jobban lesz?Nehezére esik a beszéd, rekedt a hangja.Vettem neki mp3 lejátszót , annyira szeretett zenét hallgatni de most ahhoz sincs kedve, mindig alszik...
mi még reménykedünk.
20/L
A kilátások a lehető legrosszabbak. Biztos halál, ebből senki se gyógyult meg.
Legyél mellette, öleld meg, búcsúzz el tőle!
Köszönöm a válaszokat !
Nagyon nehéz ez, nem tudom elfogadni, pár hónap és ennyire lerobbant. :(
Húsvétkor még főzött nekünk , két hete még tudott menni , eszegetett, ivott sokat,most meg magatehetetlenül fekszik és csak alszik.
Az előbb hívott telefonon,hogy vigyek be neki ruhát mert nem tud mibe hazajönni ha kiengedik a kórházból..
Megszakad a szív :(((
Sajnos meg fog halni ,az én nagymamám is ebbe halt bele,nagyon-nagyon gyorsan .. előtte is beteg volt,de nem volt rosszul ,aztán a hasnyálmirigy daganat vitte el,gyakorlatilag pár hét alatt .
Azért nem kezeli már onkológus se,mert nincs értelme ,nagyon agresszív és halálos rák féle :( Sajnálom ..legyél vele amíg még lehet .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!