Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Feher foltok a labamon. Mi...

Feher foltok a labamon. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Korulbelul egy eve jelentek meg a vadlimon feher foltok, semmi problemat nem okoznak azon kivul, hogy esztetikilag nem szep, szoval nem viszket, semmit nem erzek.Viszont nem allandoan latni,neha nagyon durvan, neha szinte alig, ugyhogy nem maradando foltok. Viszont mostanaban eszrevettem hogy van a combomon is, elol is,hatul is. Egy ismerosom azt mondta biztos rossz a verkeringesem. Ma reggel is elegge latszodtak, ugyhogy magasbaemeltem a labaimat, es lass csodat sehol a foltok. Viszont ha felallok perceken belul visszajonnek.

Orvoshoz egyenlore nem tudok menni, kulfoldon vagyok, de esetleg fordult mar elo ilyen valakinek? Esetleg valami vitamint nem tudtok erre ajanlani? Koszonom a valaszokat :)

2018. jún. 4. 13:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Esetleg lepra is lehet. Ha szúrásra, égetésre érzéketlenek ezek a foltok, akkor szinte biztos!
2018. jún. 4. 13:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Semmire sem erzekenyek, borfelszin alatt van, es nem hinnem hogy borfertozes, ha neha eltunik, neha nem, plusz magasbaemelestol elmulik.
2018. jún. 4. 13:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Vérkeringésből fakadhat, nekem is előfordul néha. Ha nem érzel fájdalmat, égető érzést, stb, akkor nem hiszem, hogy nagy baj van. Azért valamikor nézesd meg magad. :)
2018. jún. 4. 15:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Igazabol gondot nem okoz, csak esztetikailag nem szep szerintem, meg ugy tunik h nagyobbodik a baj, legalabbis az h egyre tobb van, es egyre feljebb (comb,fenek,neha karok) azt mutatja, hogy valami nem oke :)
2018. jún. 4. 17:24
 5/7 anonim válasza:

Nem tudom mi lehet, ilyet még nem hallotam. De ha súlyosbodik a helyzet muszály lesz orvoshoz kened

Jobbulást

2018. jún. 11. 22:07
 6/7 anonim válasza:
*menned
2018. jún. 11. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Tudom régi kérdés, de kiderült,hogy mi volt a baj?
2020. ápr. 24. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!