Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Volt akinek a fogamzásgátlótól...

Volt akinek a fogamzásgátlótól volt migrénje?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor a fogamzásgátló abbahagyása után mennyi idővel lett jobb a helyzet ?
2018. jún. 2. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem igen, le is kellett tennem (bár nem emiatt, más okból, más betegségem lett töle, sokkal komolyabb)

Kb. Két három héttel utána már nem jelentkezett.

(Minerva volt)

2018. jún. 2. 19:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát,hogy migrén volt-e,nem tudom,de sírtam a fejfájástól...Lindynett 30ast szedtem.
2018. jún. 3. 07:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, a jangee migrént okozott. Utána minervát kaptam, attól 15 kilót szedtem fel 1 év alatt. Kaptam egy harmadikat is, dittinel volt talán, két hónapot szedtem és úgy döntöttem hogy több hormont nem kérek, nulla lett a libidóm. Írt volna az orvos negyediket is, vagy adott volna injekciót, de sajnos elvette a kedvem ez a három próbálkozás. Persze a migrén volt a legrosszabb tünet a három közül, hála égnek azóta nincs, de nem felejtem el mekkora szenvedés volt
2019. aug. 30. 22:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is lindinette 30at szedek semmi bajom tőle. Nekem ez vált be a legjobban. Szedtem már jadinet, harmonettet,marvelont meg 3 másik félét. Nem fajt a fejem soha. Nezess egy verkepet mert mikor verszegény voltam folyton fejfájasom volt. Aztan kaotam vasat és elmúlt.
2019. szept. 12. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!