Volt akinek a fogamzásgátlótól volt migrénje?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor a fogamzásgátló abbahagyása után mennyi idővel lett jobb a helyzet ?2018. jún. 2. 19:11
1/4 anonim válasza:
Nekem igen, le is kellett tennem (bár nem emiatt, más okból, más betegségem lett töle, sokkal komolyabb)
Kb. Két három héttel utána már nem jelentkezett.
(Minerva volt)
2/4 anonim válasza:
Hát,hogy migrén volt-e,nem tudom,de sírtam a fejfájástól...Lindynett 30ast szedtem.
3/4 anonim válasza:
Igen, a jangee migrént okozott. Utána minervát kaptam, attól 15 kilót szedtem fel 1 év alatt. Kaptam egy harmadikat is, dittinel volt talán, két hónapot szedtem és úgy döntöttem hogy több hormont nem kérek, nulla lett a libidóm. Írt volna az orvos negyediket is, vagy adott volna injekciót, de sajnos elvette a kedvem ez a három próbálkozás. Persze a migrén volt a legrosszabb tünet a három közül, hála égnek azóta nincs, de nem felejtem el mekkora szenvedés volt
4/4 anonim válasza:
Én is lindinette 30at szedek semmi bajom tőle. Nekem ez vált be a legjobban. Szedtem már jadinet, harmonettet,marvelont meg 3 másik félét. Nem fajt a fejem soha. Nezess egy verkepet mert mikor verszegény voltam folyton fejfájasom volt. Aztan kaotam vasat és elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!