Ugye nem lehet Hepatitisem?
Tegnap elmentem egy általános nagy vérvételre (évente szoktam járni kb); és magas lett a GOT (122) és a GPT (66) értékem. Ma továbbküldtek mindenféle Hepatitis vizsgálatra májbetegség gyanújával.
DE!! Nekem semmi tünetem sincs, nem vagyok fáradékony, nem fáj semmim, nincs gyomorpanaszom, sose sárgult se a szemem, se a bőröm. Nem vagyok drogos, nem lett tetoválásom, nem volt védekezés nélküli szexem, nagyon durván figyelek a higiéniára (busz, ajtókilincsek stb után kézfertőtlenítő alap nálam).
És most nagyon nagyon aggódom.. tegnap végigsírtam a lelet után az estémet. Borzasztó hipochonder vagyok, azt hiszem.
Most, hogy utánaolvasgattam.. GOT, és GPT érték emelkedést okozhat fokozott izommunka. Múlthéten elkezdtem edzeni picit a nyárra és utána persze durva izomlázam is lett, mert sokat hagytam ki. Ez okozhatta a vérképben az emelkedést?
Kérlek nyugtassatok meg.. a GGT és ALP értékem teljesen normális.
21/L
Igen szedek, kiskorom óta asztmás vagyok, erre szedek Fostert és Mondeot, plussz allergiára Hystisint.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!