Lehet hogy a vérmérgezés okozott nálam zavarodottságot, hatalmas fokú rosszullétet?
Előtte hetekig nem engedtek orvoshoz, hetekig rosszul voltam!!!!!!, majd mikor eljutottam az orvoshoz elküldtek, hogy vírus.
Vesegyulladás fajult el eddig.
Vérmérgezés fő tünetei:
-láz
-szapora pulzus
-alacsony vérnyomás
-aluszékonyság
-hidegrzás
-verejtékes bőr
Már megint te vagy az?!
Te valóban pszichiátriai betegségben szenvedhetsz. Normális ember nem írja ki ugyanezt a történetet, naponta. Te naponta írod ugyanazt. Meglehet nézni az oldal alján, ötből 2 kérdés máris a tied. Nem jársz pszichiáterhez? Lehet többet segítene, és belátnád nem a szüleid a hülyék.
Azt csak úgy nem kap az ember, ahhoz kell egy hatalmas fertőzés.
Nekem volt szepszisem most júniusban én kórházban kaptam, vakbélműtét következtében hasüregi gyulladás lépett fel ami szepszishez vezetett még így kórházi körülmények között , rohadt gyorsan romló állapot az. Izzad az ember mint a fene és annyira erőtlen az ember hogy járni is gyakorlatilag képtelen voltam.
Szóval áruld el nekem mégis hogy a fenébe kaphattál te vérmérgezést hogy csak úgy " megállapították? " Mert azt bizony nem kap az ember csak úgy a semmitől annak előzménye van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!