Akinek magas a vèrnyomása hogyan èrzi magát?
Sziasztok kb 1hónapja rosszul lettem elkezdtem szedulni és halálfèlelmem volt... Azt mondták pánikbetegség de azóta egyszer sem történt velem ilyen. Minden nap fajt a fejem, rossz volt a kedvem és igazából olyan érzés volt ez az egész mintha másnapos lennèk.. Szóval röviden és tömören úgy néztem ki mint a mosott sz*r!Sokszor fájt a tarkóm és remegett a bal kezem és éreztem hogy a szívem is gyorsabban ver, amikor felmentem kb 2 emeletet agy lépcsőházban már ki akart ugrani a helyéről a szívem.. Először arra gondoltunk hogy pajzsmirigy betegsègem van, utánna már mindenfélét, de ezt megelègeltem és befeküdtem a kórházba hogy vizsgáljanak ki mert ez így nem jó 👎! Be feküdtem vettem vért csináltak EKG-t, cukromat megmérték, vizeletet vettek, kardiológiára is elküldtek és szemèszetre(szikrázik a szemem és sokszor ha felnèzek az égre fehér köröket látok amiknek fekete a közepe/sárga) de nem találtak semmit! Mindenem rendben volt! De a vérnyomásom mindig magasabb volt mint kéne ülve mèrtük mindig úgy volt kb 140/87.Ebből kifolyólag csináltak velem egy olyan viszgálatot ahol fekve, ülve és állva is megmèrtèk a vérnyomásom kb 10perces szünetekkel
Fekve mért vérnyomás: 125/73 ez a normális szerintem
Ülve mért vérnyomás: 158/79
Állva mért vérnyomás: 164/84
16 èves vagyok és túlsúlyos de azért egyhelyben állva 164/84 mèrni elég durva.. Sztem
Az orrom még nem verzett de viszont éreztem sokszor mikor valami munkát csináltam pl csizsoltam a falat hogy "na most le kell ülnöm mert elájulok".Gyogyszert nem kaptam a vernyomasomra de szeretném a véleményetek kérni mert nagyon nem érzem magam jól. Ki hogyan éli meg a magas vérnyomást!! Köszönöm
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!