Mitől lehet ez? (bővebben lent)
Jobb oldalt a nyakamban idegrángásom van, legalábbis szerintem az, egy ponton ritmusosan mozog, nem annyira feltűnően, de azért látható. Már 2 napja tart.
Van valakinek hasonló tapasztalata? Elmúlik ez magától?
Nem tudom számít e valamit de hozzátenném hogy hatalmas hipochonder vagyok, és rettegek a betegségektől.
És alapvetően is hajlamasos vagyok agyon stresszelni magam a legkisebb dolgokon is, olvastam hogy ez is okozhatja, ettől lenne esetleg? Ebben az esetben ha abbahagyom a stresszelést és nem foglalkozom vele akkor elmúlik?
Lehet, hogy csak fáradt vagy, vagy elfeküdted, vagy vitaminhiányod van, vagy stresszelsz valamin
Nekem is szoktak ilyen rángásaim lenni, szemöldök alatt vagy a szemhéjamnál, 1-2 nap alatt elmúlt
Hogy jön ide a hipochondria? Mégis mitől félsz? Alienek fognak kikelni a nyakadban lévő izmokból?
Úgy jön ide hogy már rengetegszer "bemeséltem magamnak dolgokat miatta.
Én is olvastam hogy magnézium hiány is okozhatja. Fáradt nem vagyok, nem is feküdtem el, szerintem vagy magnéziumhiány vagy a stressz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!