Hasnyálmirigy gyulladás lehet? Szerintetek?
Figyelt kérdés
1 hettel ezelott hetfon,nagyon sokat ettem,es elotte edzesen voltam,csinaltam par hasgyakorlatot is,masnap nagyon fajt a hasam jobb oldala,azota ugyanugy voltam edzeni is,viszont 1 hettel kesobb fajt a koldokom,es a gyomrom,illetve neha beleszur tompa szeruen jobb es bal oldalra is,es fel is vagyok puffadva,a szekletem normalis,lazam nincs,de en hasnyalmirigy gyulladasra gondolok,vagy lehet csak emesztesinzavarjaim vannak?2018. máj. 18. 11:48
1/3 anonim válasza:
Igen szerintem emésztési zavar, nekem is szoktak időnként ilyen gondjaim lenne, de epés eredetű szokott lenni.
Próbálj ki dipankrin kapszulat illetve cholagol cseppet. Ezek segíteni fognak. Próbálj meg nem annyit enni
2/3 A kérdező kommentje:
Koszi valamennyire megnyugtattal,remelem nem tart sokaig.. de ezentul.odafigyelek a normalis helyes etkezesre,nem fuszerezem agyon a kajat es nem eszek akkora adagokat...
2018. máj. 18. 12:16
3/3 A kérdező kommentje:
Vervetelen magas majenzim ertrkeket mutatott ki,es az epeholyag a nyaki reszenel megvan torve...
2018. jún. 10. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!