Szalmonella ürítés meddig tarthat kisgyereknél?
Szia!
Ha csak a Sumetrolinra érzékeny a kórokozó, de ezt már megkapta, akkor az elég gáz. Hiszen, mint írod: már 5 hete tart, és még mindig van 2 pozitív széklet.
nem akarlak elkeseríteni, de amíg az nem változik, addig nem fog megszűnni. Én egyszer voltam felnőttként, mert ápolónőként szalmonellás környezetbe kellett mennem dolgozni helyettesíteni. Természetesen megfertőződtem, és 2 hónapig tartott, de csak úgy, hogy a Sumetro után (ami tünetmentessé tett, de nem irtotta ki a bacikat), Doxicyclint kaptam. Mivel újra és újra csináltak tesztet, és végül arra is érzékeny lett. Gondolom a te fiad túl kicsi a Doxicyclinhez, én mégis azt javasolnám, hogy csináljon a doki új tesztet, hátha már másra is érzékeny az a fránya baci, és valami megoldásra juttok.
kerdezo, mi lett a vege?
gyermekem mar 4 honapja pozitiv szalmonellara es a dokik semmit se tesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!