Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet ez a lábamon? Idegesít.

Mi lehet ez a lábamon? Idegesít.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

19/F vagyok.

Észre vettem nem régen a jobb lábszáramon egy kis kidudorodó akármit,fogalmam sincs mi lehet.

Úgy írhatnám le hogy mikor megütöd kicsit és ott nő egy kis pukli,de viszont ez a pukli annyira puha mint amennyire csak lehet.

Nos ez annyiba is maradt,de mai napon találtam még egyet nem sokkal fentebb tőle.

Valaki volt/van hasonló tapasztalata?

Orvoshoz nem tudok menni,mert akárhányszor elmegyek amikor már kerülnék a sor közelébe bezárnak,vagy már nem rendelnek.

Választ előre is köszönöm.

2018. máj. 3. 09:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem rögtön egy zsírcsomó jutott eszembe, ami lehet,de tényleg jobb ha megnézeted egy orvossal vagy próbáld meg a bőrgyógyásznál, hátha több szerencséd lesz bejutni.

Nekem a combomon volt ilyen csak nekem egy kicsit keményebb volt és inkább leszedettem, mert nyáron idegesített, mikor rövidnadrágban voltam.

19/L

2018. máj. 3. 09:39
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

De szerintem nem az,volt már olyanom,ez inkább érintésre olyan mintha egy apró lufit nyomnál meg ami vízzel van megtöltve.

És ráadásul csak akkor látszik ha rá állok a lábamra vagy ha egyenesen tartom,kb 10 centire a térdemtől lefele.

Kajak nemtudom féljek e..

2018. máj. 3. 10:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Simán lehet visszér tágulat.

Szakdoki percek alatt igazolja, hogy igen vagy nem.

2018. máj. 3. 10:11
 4/5 A kérdező kommentje:
És az mennyire súlyos?
2018. máj. 3. 10:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Utánna olvastam de egyik tünet sem jelentekzik nállam
2018. máj. 3. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!