Mindent kihányok, még a vizet is! Mit kell tennem, hogy bennem maradjon egy kis innivaló, hogy ne száradjak ki?
#8as!
Miért, a kóla-ropi nem cukor meg só? És mégis elviselhetőbb mint cukoros sós vizet inni, ami szörnyen hangzik :/
A haziorvosnál kellene hogy legyen infúzió, max lusta bekötni, ugyanúgy ahogy mentőn is( ha esetkocsi).
Kórházat végső esetben ajánlom, mert mégis komfortosabb otthon hányni, mint a sürgi váróban vagy egy közös wcben.
Ha amúgy fiatal vagy Kézdező és egészséges nem fogsz eljutni egy vírus miatt odáig hogy kiszáradj és megálljon ettől a szíved.
Jobbulást!
10-es válaszolónak: pont ilyen dologgal voltam sürgősségin, és SORON KÍVÜL elláttak, megérkezésem után 5 perccel már a vizsgálóban voltam!
Súlyos eseteket ellátják, hidd el!
#13as!
Ugyanolyan glukóz van a szőlőcukorban, mint a kólában. A ropiban meg ott a só. Amiket tényleg érdemes kombinálnu mert közös transzporteren szívódnak fel.
Am szerintem a lényegét tekintve ugyanazt tanácsoltuk, meg nyilván mind a ketten jót akartunk. Nem értem miért kellett letámadnod.
Kérdező remélem azóta jobban vagy! Ha esetleg nem még az jutott eszembe hogy gyógyszertárban lehet kapni oralis rehidratációs folyadékot, az is segíthet.
#15:Ekkora baromságot te sem hiszel el ugye?
Kólát adni annak, aki szarul van, eléggé érdekes, de hát te tudod, esküszöm egyszer kipróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!