Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mindent kihányok, még a vizet...

Mindent kihányok, még a vizet is! Mit kell tennem, hogy bennem maradjon egy kis innivaló, hogy ne száradjak ki?

Figyelt kérdés
Éjfélben hánytam először, akkor az aznapi vacsorám. Azóta egy óránként rendszeresen rohanok a mosdóba, mert visszajön a megivott víz. Közben aludni is próbálok. Hiába iszok minden hányásom után, nem marad bennem. Már érzem a kezemen, hogy kezdek kiszáradni.

2018. ápr. 21. 04:14
1 2 3
 11/23 Ypszilon1980 ***** válasza:
85%
Kijön a mentő, mert nem tudhatják mi a baja, ez lehet egy komolyabb életveszélyes betegség tünete is, mondjuk egy bélelzáródás. Ügyeletet is ki lehet hívni. Sürgősségin valóban sokat kell várni sajnos azt nem javaslom.
2018. ápr. 21. 11:57
 12/23 anonim ***** válasza:
81%

#8as!

Miért, a kóla-ropi nem cukor meg só? És mégis elviselhetőbb mint cukoros sós vizet inni, ami szörnyen hangzik :/

A haziorvosnál kellene hogy legyen infúzió, max lusta bekötni, ugyanúgy ahogy mentőn is( ha esetkocsi).

Kórházat végső esetben ajánlom, mert mégis komfortosabb otthon hányni, mint a sürgi váróban vagy egy közös wcben.

Ha amúgy fiatal vagy Kézdező és egészséges nem fogsz eljutni egy vírus miatt odáig hogy kiszáradj és megálljon ettől a szíved.

Jobbulást!

2018. ápr. 21. 12:24
 13/23 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Azért sósat kell inni, mert egyrészt ilyenkor a sóháztartás borul fel és könnyen felszívódik. Kólában nincs tápanyag. Ha már cukor, akkor szőlőcukor.
2018. ápr. 21. 13:36
 14/23 anonim ***** válasza:
12%

10-es válaszolónak: pont ilyen dologgal voltam sürgősségin, és SORON KÍVÜL elláttak, megérkezésem után 5 perccel már a vizsgálóban voltam!

Súlyos eseteket ellátják, hidd el!

2018. ápr. 21. 17:51
 15/23 anonim ***** válasza:
70%

#13as!

Ugyanolyan glukóz van a szőlőcukorban, mint a kólában. A ropiban meg ott a só. Amiket tényleg érdemes kombinálnu mert közös transzporteren szívódnak fel.

Am szerintem a lényegét tekintve ugyanazt tanácsoltuk, meg nyilván mind a ketten jót akartunk. Nem értem miért kellett letámadnod.

Kérdező remélem azóta jobban vagy! Ha esetleg nem még az jutott eszembe hogy gyógyszertárban lehet kapni oralis rehidratációs folyadékot, az is segíthet.

2018. ápr. 21. 20:19
 16/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Már valamennyire jobban vagyok, nem hányok, csak fáj a hasam és alig bírok enni. Kólát és ropit fogyasztok :)
2018. ápr. 21. 21:05
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Terhes vagy?
2018. ápr. 22. 09:29
 18/23 Ypszilon1980 ***** válasza:
75%

#15:Ekkora baromságot te sem hiszel el ugye?

Kólát adni annak, aki szarul van, eléggé érdekes, de hát te tudod, esküszöm egyszer kipróbálom.

2018. ápr. 22. 12:04
 19/23 anonim ***** válasza:
75%
8. voltam, köszi hogy lepontoztál. Ha ilyen hülye vagy egyél csak kólát meg ropit. Majd ha kijön ne csodálkozz. Mondjuk a kólában szénsav van meg koffein az szuper a gyulladt belekre. Szerintem tolj be egy krémes is.....menj tutira :D az ilyennek érdemes segíteni. :D Mentő nem jön ki csak ha már nem vagy magadnál és nem tudnak felkelteni. Barátnőmnek 23 évesen állt meg így a szíve. Csak akkor jöttek ki mikor már elájult. újra kellett éleszteni. Na ennyit a sok okosnak.
2018. ápr. 22. 16:46
 20/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes, mert nem élek nemi életet.
2018. ápr. 22. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!