Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Segítség! Nagy a valószínűsége...

Segítség! Nagy a valószínűsége, hogy pánikbeteg lettem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Évek óta küzdök szorongással és depresszióval, amiből pszichiáter és pszichológus segitségével szerencsére kikecmeregtem. Ez egy éve volt. Azóta újra és újra visszatérnek a szorongások, amelyek mellé légszomj, fejfájás, émelygés és szegycsonti fájdalom is társul. Orvoshoz nem mehetek. Nincs akivel tudjak erről beszélni, hisz igazából senki nem vesz komolyan.Ezek mellett ételt nem fogad be a gyomrom egy pár napja, vagy kihányom, vagy más formában jön ki belőlem. Pótolni próbálom ezt vitaminokkal és sok sok folyadékkal, de lassan úgy érzem ez az állapot felemészt. Nem tudok este aludni, ma is rosszat álmodtsm, és heves szívdobogással, mellkasi fájdalommal legalább egy órán keresztül meredtem a nagy semmibe. Rettegek mikor tör rám újra. Mit tegyek? Orvosi lehetőség kizárva, mivel mondtam nem vesznek komolyan. 17/L
2018. ápr. 16. 08:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Itt nem azzal van a baj, hogy "elvitte a cica a nyelvemet", meg hogy anyámék elkísérnek.

NEM. NEM KÍSÉRNEK EL! Nem hiszik el hogy bajom van. Nélkülük pedig pszichiáter nem fog megvizsgálni, édesanyám nem volt hajlandó legelőször eljönni velem, így egyedül mentem, végül gyámot kerítettek nekem egy délután alatt. Itt nem arról van szó, hogy nem akarok meggyógyulni, hanem arról, hogy hiába szeretnék, nem tudok szülő nélkül..

Egy pszichiátria pedig nem olyan dolog mint egy nőgyógyászat..

2018. ápr. 19. 18:59
 12/13 anonim ***** válasza:
A pszichiáter nem beszélget veled, hanem gyógyszert ír. Azzal annyira nem fogsz jól járni. Megértem ja anyád nem támogatja, hogy legális drogfüggő legyél. Pszichológishoz járhatsz kiskorúként is. Én is jártam. Választási tanácsadáson voltunk amit a suli szervezett, pont 17 voltam én is. Ott pszichológusok foglalkoztak velünk és mivel nekem voltak gomdjaim megbeszeltük, hogy még fogok oda járni egy darabig. Más is volt így ezzel. Nem kérték a szüleink beleegyezését. Nem igaz, hogy.egy pszichológus nem foglalkozna veled a szüleid beleegyezése nélkül! Egyébként meg miért gondolod, hogy ez az egyetlen megoldás? Nem ő fogja megoldani a problémaidat. Azt neked kell. Ő max melleted lesz valamennyire. Ennyire nem kéne tehetetlennek lenni.
2018. ápr. 20. 09:55
 13/13 A kérdező kommentje:

Pszichológushoz is jártam. Akkor kifejezetten kérték anyámtól, hogy egy kérelüet írjon, hogy elkezdhesse velem a terápiát. Ugyanúgy kellene most is. De míg oda jártam, akkor mindig megkaotam itthon a szemrehányást, hogy minek oda járni, felesleges, meg csak a hülyeségemet csinálom.

Szóval még ide is kell szülői kérelem

2018. ápr. 21. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!