Mikor múlik el egy ilyen kb az ujjamban?
Figyelt kérdés
1 hónapja kezdett el nőni valami a hüvelykujjamon a körömmel ellentétes oldalon. Akkor még nem foglalkoztam vele. Mostmár nyomásra is állandóan fáj, picit nagyobbra duzzadt, kitapintható egy kis gömb a bőröm alatt. Ez ízületi gyulladás lenne? Mert nekem még sosem volt. Magától úgy tűnik hogy nem fog elmúlni, és határozottan nagyobbra duzzadt sajnos, mit lehet az ilyen ellen tenni? Nem szeretném megvárni amíg rosszabb lesz. Eddig annyi "kezelést" kapott ez az ujjam, hogy 2x-3x jéghidegen borogatva volt, illetve lóbalzsammal be lett maszírozva párszor. De azóta se lett jobb. És nem szeretném, hogy nagyobb legyen.
Ujjon lévő ízületi gyulladásra (márha ez az kb, a leírás alapján) mit lehet csinálni?
2018. ápr. 14. 20:21
1/2 anonim válasza:
Esetleg egy orvoshoz elmenni és megmutatni neki? Ha már 1 hónapja valami nincs rendben el kell menni orvoshoz. Innen így távolról nem fogja senki diagnosztizálni az ujjadat.
2/2 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, a kérdés úgy akart szólni kb, hogy gyulladáson kívűl nagyon más nem lehet ami hüvelykujj alatti bőrrész alatt nő, nyomásra fáj...? :)
2018. ápr. 14. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!