Triglicerid - hogy lehet a felső határ kb kétszerese, ha valaki tulképpen diétás módon étkezett mindig?
0,5-2,3 van normálnak és 3,65 lett az eredmény, de ez hogy lehet, amikor hús egyáltalán nincs az étrendben, és semmi egyéb zsír se?
mi egyéb tudja okozni?
+ még a koleszterin is felső határközeli érték, mintha valami naponta szalonnazabáló vérképe lenne.
ezt mi tudja okozni?
Nekem a koleszterin mérhetetlen volt,mert a triglicerid olyan magas volt. (9!!) A doki azt mondta, hogy lehet öröklött tulajdonság is, lehet diétázni, de sokat nem fog használni. Aztán a napokban hallottam valahol, hogy az étrenddel nem lehet befolyásolni a koleszterint, azt a szervezet termeli, ismerősöm két évig csak legelt, de a koleszterin szintje nem ment lejjebb.
Nekem januárban mérték ezt a mérhetetlen koleszterin szintet, elkezdtem halolaj kapszulát szedni, meg kurkumát.
Ősszel visszamegyek vérképet csináltatni, kíváncsi vagyok milyen lesz.Ugyanis azt olvastam,hogy ez a kettő erősen csökkenti a koleszterin szintet,illetve növeli a jó koleszterint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!