Ez lehet szajrak?
Korulbelul masfel hete jelent meg ez a folt a nyelvemen. Arra lettem figyelmes, hogy faj, mintha megragtam volna vagy mintha afta lenne, akkor vettem eszre, hogy ez ott van. Akkor nagyobb volt es emlekezeteim szerint mashol volt, kicsivel bentebb mint most. Most mar halvanyabb, kisebb, de meg ott van, es fajdogal picit. Olyan erzes, mintha megdorzsolte volna a nyelvem felszinet a fogam.
Lehet, hogy terkepnyelvem van egyebkent egy ideje, ahhoz lehet koze? Vagy komolyabb?
20/L
Ez nem szajrak. :)
Nyugi. Nem tudom mi ez amugy, de nekem is szokott lenni, par utan elmulik. Eleg surun matatok a nyelvemmel a szamban, csak ugy, megszokasbol, eszre vettem, hogy ekkor szokott kialakulni. De eleg gyorsan visszagyogyul.
En se tudom mi lehet ez,ilyen meg nem volt.
Aftam van minden honapban menzesz elott, azert gondoltam arra, meg ha nem is hasonlit ra.
Hat nekem nem igazan mulik gyorsan, en is matatok a szamban, multkor a nyelvem masik oldala is igy fajt, de ott nem latszodott semmi. Meg azert surun raharapok a nyelvemre, szamra, eleg bena vagyok. Koszonom a valaszt, azert kicsit sikerult megnyugodnom! :)
A dohanyzast kb 1 honapja abbahagytam, viszont nagyon keveset iszok.
Vitaminhianyra gondoltam en is (mert rangatozik meha az ujjam, szemem, labujjam), csak ugye szeretem magam ijesztgetni komolyabb bajokkal, mint pl a szajrak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!