Köhögéstől izomláz?
Figyelt kérdés
Ötödik napja köhögökök. Száraz köhögés. Nagyon erősen köhögök, köhögési roham jön rám. Ma már arra keltem, hogy az alhasamban fájdalmat érzek. Izomlázszerű. Nem tornáztam. És most is, ha köhögök, főleg rohamkor azt vettem észre, hogy az alhasamat megfeszítem és behúzom. Ettől lehet? Köszönöm!2018. márc. 27. 17:40
1/4 Telefragger válasza:
Igen, a köhögéstől lehet izomlázad.
3/4 A kérdező kommentje:
Kb. 3 napig fájt, ha nyújtóztam/köhögtem/stb. Mostanra ez elmúlt. De ha még nyomogatom mindig fáj a jobb oldalamnál, alhasi részen, petefészek környékén. Lehet, hogy gyulladás lenne? Már csak nyomogatásra fáj, és lehet bebeszélem, de olyan mintha gön lenne belül. Mi ez? A petefészekgyulladásnál is így fáj? Volt hasonló élményetek?
2018. márc. 31. 10:21
4/4 anonim válasza:
Jelenleg nekem is teljesen ugyanez a problémám. Én azt tanácsolom, menj el gyógyszertárba vagy drogériába, és vegyél izomlazító sportkrémet. Izomláz ellen jó ötlet.
Miért nem lehet a p..ába törölni az ilyen troll válaszokat (2.) ráférne egy frissítés az oldalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!