Nem sokáral lesz egy körülmetélésem. Mire számíthatok
a műtétre?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Jövőhéten lesz az első műtétem és be vagyok parázva egy kicsit. Körülmetélésem lesz mivel fitymaszűkületem van. Tisztán tartás is nagyon macerás, vissza húzni szinte egy kihívás. 5 percbe teli, másik pedig vizelés után csöpög... Azoktól lenne pár kérdésem akik túl estek rajta (azaz a műtéten).
Mire lehet rá számítani? Milyen lesz a folyamat? Tehát Műtét után lesz egy nagyobb fájdalom? Mert ügye nekem most érzékeny a makkom és inkább ettől parázok hogy mi lesz utána.. Pisilés mennyire fájt utána? Lesz-e katéterezés illetve milyen érzés? Mennyi a gyógyulási idő illetve a makk "nem lesz" érzékeny egy idő után? Válaszokat köszi. Lehet hogy túl parázom nem tudok mit tenni. Kis koromba letapadásom volt és mai napig emlékszek rá milyen szörnyű napon volt akkor. Mielőbbi válaszokat köszi. Remélem sok őszinte vélemény fog érkezni.
Ha most érzékeny, akkor 2-3 hétig még biztos az lesz, fokozatosan szokod majd meg az új állapotot. Érzékeny lesz, rohadtul.
2018. márc. 24. 11:47
12/19 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom 2-3 hétig otthon töltöm az időt. Köszi.
2018. márc. 24. 15:18
13/19 anonim válasza:
En masnap meloztam
2018. márc. 24. 15:58
14/19 anonim válasza:
Aztan annyira metal lesz a makkod hogy a szoget is be tudod verni vele a falba :) a csajok komazzak mert nem olyan erzekeny :)
2018. ápr. 7. 15:56
15/19 anonim válasza:
Üdv!Nem kell betojni a mütéttől engem egy hete mütöttek meg.kb 30 perc volt az egész.előtte adtak nyugtatot is hogy ne izguljak.aztán betoltak.a szurikat fogod érezni de ami után van azt nem sőt...én már csak a végén mikor égették el az ereket az kb olyan volt mint egy kissebb szunyogcsipés.a mütét után viszont arra készülj fel hogy éjjelente vagy amikor vizelned kell akkor fog fesziteni rendesen de ez elmulik nekem kb 6-8 nap után nem volt feszités.Most azt mondom megérte ugyhogy bárki aki ilyen mütét előtt áll az menjen bártan.
2018. ápr. 25. 11:13
16/19 A kérdező kommentje:
Már megvagyok műtve lassan 1 hónapja. Igazatok volt, most így kb olyan mint ha semmi se történt volna :D Sokkal jobb metéltnek lenni én véleményem szerint.
2018. ápr. 25. 20:00
17/19 anonim válasza:
teljesen rendbe jöttél?
2018. ápr. 26. 08:54
18/19 anonim válasza:
Metéltnek lenni jó.
2018. ápr. 27. 16:50
19/19 A kérdező kommentje:
Igen rendbe jöttem. Jövő héten megyek még kontrollra és ennyi. Láttam olyan kommenteket, metéltnek lenni a legrosszabb stb.. Szerintem meg így a jobb. Nem csinálnám vissza :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!