Folyamatosan böfögök étkezések után. Mit tegyek?
Egyre gyakrabban előfordul, hogy étkezések után nem sokkal folyamatos böfögési inger tör rám, ami általában órákig tart. Nem belülről jön, hanem valahonnan a torkomból. A mellékel képen bejelöltem, hogy pontosan honnan.
Nem emlékszem pontosan, hogy mióta tart, de ha jól emlékszem, egyszer volt egy nagyon csúnya torokgyulladásom. Ha emlékezetem nem csal, azóta történik ez velem, de utánanéztem neten is, és elég sok helyen olvastam a refluxról, mint lehetséges betegségről, azonban különösen nem érzem, hogy égne a gyomrom, és rennie sem használ semmit, viszont a kellemetlen puffadt érzés megvan.
Ez az egész, az idő múlásával egyre rosszabb lesz. Múltkor például teleettem magam, és a folyamatos böfögés miatt hányingerem lett, aminek a vége az lett, hogy kidobtam a taccsot.
Első körben háziorvos, ő majd megadja a megfelelő beutalókat.
Szerintem egyébként gasztroenterológia, esetleg gyomortükrözés lesz belőle, ha a tüneti kezelések (puffadáscsökkentő, savgátló) nem segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!