Létezik cukorbetegség (inzulinbetegség? ) úgy is, ha a cukorszint mindig normális?
Kb az összes tünete megvan a cukorbetegségnek amiket írnak (véresre száradt, repedezett ajkak, szomjúság hirtelen és 2 l víz, hirtelen a semmiből nagy mennyiségű vizelet, falási kényszer, verejtékezés, gyengeség, de olykor olyan mértékű h az ágyból felkelés is kihívás, állandó szájzárazság de szinte már porzik, stb) és mégis a cukorérték mindig jó.
Akkor ez lehet egyáltalán cukorral-inzulinnal összefüggésben vagy máshol kell keresni a bajt?
köszönöm előre is, már pár orvos feladta a harcot, mondván a jó a cukor ... ez nagyon jó, csak attól még nincs megoldva a helyzet :( van ötlete hozzáértőnek?
Terheléses cukorvizsgálaton voltál?
Ha csak éhgyomri cukrot vizsgálnak, az nem elég.
De fogalmam sincs, azt hogy kell kérni, ha az házidoki magától nem küld el ilyesmire.
voltam és az is normális, a 3 havi átlag is normális ... már megkattanok komolyan.
diabetológus pedig széttárja a karjait, ennyire jutottunk, nincs több ötlete.
na de egyéb inzulinos dolgok nem lehetnek? csak mert látom, az inzulin tud még kavarni rendesen, de akkor az mindenképp megborítaná a cukrot?
(ja inzulinos vizsgálatokat pedig azért nem kért, mert drága és nem szívesen teszi, tök jó ....)
komolyan a só tud ilyeneket csinálni ???
az tuti van, mert én utálom a sót, és mindent az ég világon só nélkül eszek, de mindent. sztem 20 éve nem került só a szervezetembe ...
az komolyan tudja mindezt okozni?
viszont a K-szintem norm.
vagy attól még lehet? bár ennyi lenne a megoldás ...
értelek, na de az infúzió az nem a só miatt jó, nem? hanem az ionok, mármint egyéb ionok stb, ozmoláris nyomás, keringés fenntartás amiatt.
amúgy meséltem neki, megvonta a vállát, és elkezdi nekem h ennyi erővel a kezét is nyaldoshatja, az is kb ennyit fog használni ... sztem már értesz, miért nem igazán járok orvoshoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!