Trombózis után mikor folytatható a kemoterápia?
Figyelt kérdés
Anyukám 2 kemokezelés után trombózist és tüdőembóliát kapott, azt mondta az onkológus, hogy amíg fel nem épül a tüdőembóliából, addig csúszik a következő kemo. Ez lehet 2 hét, vagy 3 hét állítólag. Volt valakinek ilyen tapasztalata?2018. márc. 6. 10:55
11/11 anonim válasza:
Nem kemo, nem rák, de érdekesség: az ismerősöm COPD betegségben szenved, már ott tartott, hogy csak oxinén palackkal tudott élni, sipolt a tüdeje, ahogy levegőt vett és a Medrol gyógyszer szinte semmit nem használt, de az ízületeit tönkre tette. Karácsonykor kezdett nem "csak" az orvosra hallgatni, márciusban a tüdőgondozóban megkérdezte az orvos, hogy mitől van ilyen jól? Ő megmutatta és közölte vele a doki, hogy ez csak egy táplálék-kiegészítő, ez nem jó semmire.. Azt mondta neki, hogy a doktor úr kérdezte meg, én csak megmutattam... De a még érdekesebb ez: a körzeti orvos nő is megkérdezte, hogy mit szed, mert nem sípol a tüdeje, nem kell már oxigén... Azt mondta neki, hogy doktornő, legutóbb maga adott be vénásan nekem Medrolt és az most kezd el hatni...A dokinő elröhögte magát és azt mondta ne szórakozzon, mondja meg! Ebből azt akartam kihozni, hogy még az orvos se hitte el, hogy amit ő beadott, attól lett jobban! De azért nem mondom, hogy ne bízzunk az orvosokban! ( a hölgy egyébként 26 éve beteg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!