Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fekélybetegség lenne?

Fekélybetegség lenne?

Figyelt kérdés

Refluxom van, kb 1.5 éve derült ki gyomortükrözés útján, viszont azóta van egy hasi diszkomfort érzésem, puffadok, elég sok bélgáz szokott nálam termelődni, ami bűzös is, és néha van hogy "szélgörcsöm" van.

A lényeg hogy tegnap nem reggeliztem itthon, a munkahelyen ettem csak egy tízórait, kb reggel 9 körül, viszont olyan 1 óra körül elkezdett fájni még jobban a hasam, ilyen égő/szúró szerűen, a gyomromnál illetve a bal oldalamnál, a vastagbelem körül. Kb annyira sz*r volt, hogyha levegőtt vettem, mégjobban érzetem. Kimentem ebédszünetre, ettem, és rá 10-15 percre enyhült, majd elmúlt. Ez nem olyan gyakori, de előfordul nálam, havonta 1-2x, szóval nem mindennapos, hányingerem sincs közben. A refluxra kapott gyógyszert viszont hanyagságom miatt nem szedem. Lehet amiatt? Vagy valamilyen fekély? Esetleg a helytelen ülés miatt? Előregörnyedve ülök, rossz a testtartásom.

2018. márc. 3. 14:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Puffadástól fájhat a hasad oldal a beleidnél, refluxnál meg a gyomorszájnál, szedd a felírt gyógyszert és egyél meg minden este egy élőflórás natur joghurtot. Táplálkozásodra figyelj oda, reflux diéta fontos és ne egyél puffasztó ételeket.
2018. márc. 3. 16:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!