Melanóma lábujjon?
Ma vettem észre ezt a foltot a nagylábujjamon.
Bár gyakran járok mezítláb a lakásban, úgy látom, hogy ez mintha a bőröm alatt lenne.
Hogyan lehetne eldönteni, hogy ez melanóma-e, vagy csak beleléptem itthon valamibe, ami a bőrbe szívódott? (Már megmosott állapotban ilyen, tehát biztosan mélyebben van, mint a bőr felszíne).
Esetleg lehet sérülés, véraláfutás? (Bár fájni nem fáj, és nem is érzékeny, sőt teljesen érzéketlen az a terület amúgy is a sok elhalt vastag bőr miatt).
Megmondom őszintén, hogy egy kis "piszokfolttal" a lábujjamon nem szeretnék dokihoz menni, amúgyis minden mással járok az állandó hipochondriám miatt.
28 N
Nem nyomta meg a cipo? Leginkabb verholyagra hasonlit, nekem kb 1 honap volt mire elmult, valoszinu a futasnal megeroltettem.
26F
Ez a napokban alakulhatott ki (az elmúlt 2-3 napban, múlt héten meg nem volt ott), így ha pigmentekből áll, akkor tuti rákos, hogy ilyen gyorsan terjed, meg a képen nem látható ágai vannak.
Hétfőn bejelentkezem szűrésre, de félek, hogy csak hónapok múlva adnak időpontot, addigra ilyen tempóban benövi a testemet.
@#1: arra is gondoltam, hogy esetleg ott megnyomta a kemény padló, mert azon a részén táncolok, de igazából nem lila, hanem f*sbarna :( szerinted így is lehet sérülés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!