Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Bélféreg és gyógyítása. Kinek...

Bélféreg és gyógyítása. Kinek mi a módszere? Bővebb lent.

Figyelt kérdés

Kérlek segítsetek választ kapni egy két kérdésemre. Eléggé megvagyok ijedve. Tudom, hogy orvoshoz kellene mennem vele és a gyógyszer mindent helyrerak, de egyszerűen nem merek. Félek, hogy elküld vizsgálatokra mert ez a doki sajnos képes rá. Páromat is elküldte gerincröngentre amikor fájt a HASA. Mindegy. A cicánk férges lett és valahogy elkaptam én is. De már csak székelés után vettem észre, hogy ott van benne pár db kis kukac. Elkezdem fokhagymát enni bár kb hányni tudnék annyira nem szeretem. Tegnap este éreztem ott lent a végbelemnél hogy kicsit kellemetlen. Odanyúltam és sajnos találtam rajta pár db kukacot.

Kérdesem az lenne, hogy van valakinek bevált módszere rá illetve, ugye ha már a székletemben benne vannak az ugye azt jelenti, hogy ürül? Kérlek titeket hagyjátok el a feltétlen megy dokihoz és a fúj undorító vagy kommentárokat. Szeretnék tanácsot illetve módszereket kapni ha lehet. Nagyon köszönöm!

2018. febr. 28. 21:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A mi macskánkban is cérnagiliszta volt! A vermox egy rémálom! Szószerint kihajtja őket, én nagyon kivoltam mikor éreztem hogy másznak kifele, sőt zuhanyzasnal is poytogtek bőven belőlem. Utána nem akartam elhinni hogy meggyogyultam és még 2vermox kúrát végigcsináltam!

A párom pedig nem kapta el... érthetetlen volt ag egész!

Remélem azóta sokkal jobban vagy, és minden megoldódott :)

2018. márc. 14. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!