Mi az a méret amit már nem lát az ultrahang?
Figyelt kérdés
A kérdésem arra irányulna, hogy mi a méret, konkrétan a hólyagban, amit az UH már nem lát?
Hólyagrák lehetősége merült fel és szeretném tudni, hogy ha van akkor mekkora az a méret amit már nem lát az UH?
Ugyanis semmit nem láttak vizsgálat folyamán de mondták hogy az UH sem lát.mindent.
Neten nem találtam pontos tartományt amit már nem vesznem észre.
Hátha valaki tudja...
Köszönöm!
2018. febr. 27. 20:32
1/11 anonim válasza:
ha nem gömbölyű hanem lapos akkor nem látja az ultrahang mert az 2 dimenziós síkban mutat képet. Legalább is állatorvos nekem ezt magyarázta a kutyámnál gyomoráttétnél (tudom nem ide tartozó példa de ultrahang az ugyan az)
2/11 anonim válasza:
Csináltass ct vizsgálatot.
Megkérdezhetem milyen tüneteid vannak?
3/11 A kérdező kommentje:
2 hete volt 1x veres vizelet.
2018. márc. 6. 21:48
4/11 anonim válasza:
Akkor annyira nem aggódnék a helyedben. Nekem már legalább 10szer volt. Nem mutatott a.vizelet fertőzést?
5/11 A kérdező kommentje:
Hat ott az urologos gyorstesztet csinalt azzal minden oke volt.
Szombaton kiderul...
2018. márc. 8. 17:48
7/11 A kérdező kommentje:
Mindenkeppen megirom.
Es neked kiderult miert volt veres a vizelted 10x?
2018. márc. 9. 19:35
8/11 anonim válasza:
bakteriális fertőzés miatt. Kaptam antibiotikumot és elmúlt.
9/11 A kérdező kommentje:
Nem találtak semmit.
Örök rejtély marad a vérzés :)
2018. márc. 10. 19:00
10/11 anonim válasza:
Köszi, hogy megírtad. Egy ismerősömnek reggelre az egész lepedője tiszta vér volt. A fenekéből jött. Rengeteg vizsgálat, tükrözés stb. Soha nem derült ki mi okozta. Ennek 2 éve. Azóta nem ismétlődött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!