Miert faj jobb oldalt nyeleskor a torkom?
Bármi is legyen, ne a legrosszabbra gondolj elsőre!!!
Én ahogy magamon észrevettem, már éreztem torokfájásszerű fájdalmat nem torokfájástól, és igen, sérüléstől... Vagyis erre vezettem vissza. Nem egyszer volt már nálam, és nem is hosszú ideig voltak ezek.
Nálam egyébként azt hiszem nem ilyen karcolás jellegű sérülések, hanem FORRÁZÁS volt az ok... :)
Egyrészt szeretem a forró teát, másrészt mohó is vagyok kissé. Ha pl kaját főzök és közben kóstolok... rájövök, hogy hű de forró, de kiköpni mégse, a számban meg már nem bírom, akkor jön a nyelés, és a további jajj.... :D Ugyanez, ha hirtelen kortyolok a teába. :D
Ezek után érzek néha ilyen fájdalmakat, na nem rögtön, inkább másnap tűnik fel, és hamar el is múlik...
Ha neked nem múlik, menj orvoshoz!
(Ja amúgy nekem nincsenek már meg a manduláim, nem tudom ez számít-e, hogy ott mi van...)
Meghűltél. Szerencsés vagy, hogy ilyesmit még nem tapasztaltál. Nem valószínű, hogy megsértetted valamivel, bár ezt megnézheted magadnak is egy zseblámpával a tükörben. Ha piros a torkod, akkor meghűlés.
Nekem így szokott kezdődni, egy-két napig fáj a torkom egyik oldala, aztán kezdődik a tüsszögés-orrfolyás, és végül a köhögés. Ez változóan 3 nap alatt lezajlik, de volt már olyan, hogy három hétig tartott. :(
Masodik- most hogy mondod aznap huslevest is foztem es baromira megegettem a nyelvemet (is) tegnap meg mindig fajt haha. Akkor lehet emiatt? De hogy lehet hogy csak az egyik oldalt forraztam le? Mindenesetre koszi :)
3. Hat remelem nem megfazas mert tenyleg nagyon odafigyelek hogy elkeruljon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!