Pár napja elég durván kipattanasosodtam az arcomon és a mellkasomon. Sose volt ilyen. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
2 hete szedtem antibiotikumot (dalacin) bartholin cisztára...ami új dolog még h chipset ettem amit nagyon ritkán teszek....segítsetek kérlek h tüntessem el es mitől lehet egyik napról a másikra? :(2018. febr. 25. 20:47
1/4 anonim válasza:
Pontosan ezektol a dolgoktol...van aki soha nem ehet pl diot,csokit merta bore erzekeny ra sot meg egy tusfurdo is okozhat ilyen tuneteket..
Sztem eleve par nap alatt elmulik ,esetleg tonizald
2/4 A kérdező kommentje:
Aahhjj..borzasztó..undorító...bőrradír segíthet vagy ront a helyzeten?
2018. febr. 25. 21:41
3/4 anonim válasza:
Biztos, hogy pattanás? Én eddig 2x szedtem Dalacint és mindkétszer brutál kiütéses lettem tőle. Az arcom, a mellkasom, a vállam...benne van a betegtájékoztatóban is lehetséges mellékhatásként.Ha neked is ez van, akkor az kb 1 hét és elmúlik.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát ilyen pattanás szerű is lehet..de inkább az mint csalánkiütés. Remélem nekem is hamar elmúlik :)
2018. febr. 27. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!