Hónalj fájdalomnak lehet oka hörghurut? Lehet komolyabb baj is?
Figyelt kérdés
Beteg vagyok másfél hete. Már 4-5 napja elkezdett fájni, de csak a bal hónaljam. Nem érzék kelést, csak egy ponton fáj. 4 nap múlva megfog jönni. 34 éves nő vagyok. De kicsit megijedtem most.2018. febr. 24. 21:57
1/5 anonim válasza:
Hörghurut kevésbé, tüdőgyulladás annál inkább.
2/5 anonim válasza:
A hónaljfájdalom a menstruáció egyik előjele. Teljesen természetes.
3/5 A kérdező kommentje:
Nekem eddig még sosem fájt a hónom alja, csak ezért kérdezem.
2018. febr. 24. 22:52
4/5 anonim válasza:
Nyugodj meg, a légzőrendszer semmi esetben sem függ össze a hónalji fájdalommal. A hónaljban vannak mirigyek, nyirokcsomók, amik összefüggnek a hormonokkal. Több mint valószínű, hogy a havi ciklus miatt van. Ha utána sem múlik el a fájdalom, akkor esetleg fel lehet keresni egy orvost ha szeretnél.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát nem nem múlt el.
2018. márc. 22. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!