Vese problémákat szerinted komolyan kell venni? Gyulladás, felfázás?
Nekem tavaly nem működött a vesém, szerintem a sok gyógyszer miatt. Hetekig megmagyarázhatatlanul rosszul voltam, hànytam, végére már nem láttam a làztól.
Még az orvos se vette komolyan, nert 20 éves vagyok. Elküldött, hogy vírus vagy, írt egy hányás csillapítót. Azt hihette, hogy kamuzom, higy 3 hete hányok.
Azóta utána olvastam, hogy súlyos akut vesegyulladás és bele is hallhattam, ha nem leszek a suliban rosszul és kapok időben antibiotikumot. De ha ott nem erősködnek, akkor hetekig még az lett volna. Hiába mondtam mindenkinek.
Ugyanígy a felfázást is otthon szoktam kikezelgetni, mert azért
*nem működött rendesen
*felfázás miatt nem megyünk orvoshoz
Mindig lecsesztek, hogy kitalálom. Most is nekem se tűnt fel, hogy a vesém miatt lehetek rosszul. Azt hitték kamuzom, rengeteget bántottak. Nem is fàjt a vesém nagyon, csak tompán szúrt, meg úgy éreztem mintha meg lett volna nagyobbodva.
És úgy tettrk a hiányzás miatt, hogy inkàbb ettem a Rubopfent energiaitalt, ami csak rátett.
Meg az orvos is, már amikor 5-szörre mentem, közölte, hogy vegyek terhességi tesztet. Na oda se megyek többet.
Ez akkut volt.
De az orvosok miért nem veszik komolyan, ha valaki hetekig beteg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!