Anyukám miért olyan mint aki bevan rugva?
Figyelt kérdés
Tisztara olyan mint aki bevan baszva ugy beszel meg a hangja is fura es a tekintete is. Csak hetvegen van. Lehet a faradsagtol?
32 eve dohanyos.
2018. febr. 18. 11:35
1/14 A kérdező kommentje:
Es egy eve volt egy sziutete (nem sullyos) asszem ilyen halot raktak az ereibe vagy valami ilyesmi.
2018. febr. 18. 11:39
2/14 anonim válasza:
Lehet fáradtságtól, esetleg tényleg be van b.va, vagy nyugtatókat szed.
3/14 A kérdező kommentje:
Berugva tuti nincs (legalabbis szerintem) nrm az az ivos fajta.
Ha alszik utana alltalaban jobb.
2018. febr. 18. 11:57
4/14 anonim válasza:
Te meg úgy írsz, mint aki be van baszva. Nem bántásból, de ez borzasztó.
Nem lehet, hogy tényleg iszik néha?
5/14 A kérdező kommentje:
Tanar tehat rengeteget dolgozik es koran kell midnig olyan 8 korul fekszik es van olyan higy mar kettokor fent van de volt olyan hogy 1 kor.
2018. febr. 18. 12:01
6/14 A kérdező kommentje:
Utolos ellnezest ha bunkon lett fogalmazva:) nem hinnem, mindig itthon vagyok amikor ilyen es ez alltalaban olyan hogy egyik pillanatban normalis a masikban meg mar ilyen furcsa. Neha iszik egy korty nem tudom mit de azutan normalis szokotz lenni.
2018. febr. 18. 12:03
7/14 anonim válasza:
Lehet, hogy iszik, de hogy semmi elete nincs, az biztos. Este 8-kor fekudni, ejjel 1-2-kor kelni? Persze, kialussza addigra magat, aztan egesz nap faradt. Mit tud igy tanitani a fiataloknak?
8/14 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy mindig ilyenkor kel, de van amikot kettokor az egyorara meg azt irtam hogy arra is volt mar pelda. 3:40re van az oraja allitva de alltalaban mindig elotte kel. Te meg gondolkozzal mar el basszus hogy milyen a tanar szakma. Mit dolgozol basszus?
2018. febr. 18. 12:12
9/14 anonim válasza:
Lehet nyugtatót szed és az nagyon elnyomna
10/14 A kérdező kommentje:
Sok gyógyszert szed a szíve miatt lehet az egyik mellékhatása?
2018. febr. 18. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!