Influenzás lennék vagy mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Fejfájás gyötör egy pár napja,állandóan levert vagyok,picit mintha szédülnék...Eléggé fáradtnak érzem magam állandóan napok óta..ma nem volt sok órám mégis többnek tűnt...16/F2018. febr. 15. 17:06
1/3 anonim válasza:
Csütörtökre elhagyja térségünket az elmúlt napok időjárását meghatározó kettősfront, az érzékenyebbeknél azonban még előfordulhatnak kellemetlen tünetek, így például migrén, álmosságérzet, koncentrálási nehézségek.
na tessék, most néztem meg.. kettősfronti hatás.. én ma nagyon szédültem, stb... lehet te is frontérzékeny vagy.. b-vitamin, magnézium jót tesznek..!
Az influenza robbanássszerűen terjed szét odabent, de persze lappanghat is. Én mondjuk napok óta nem alszom ettől az időjárástól!!
2/3 anonim válasza:
Ezek nem influenzás tünetek, bár ha napok óta fáj a fejed, akkor lehet náthás leszel. Szédülés lehet vérnyomás gondoktól is és a fejfájás is, mérd meg a vérnyomásod. Ha nem leszel jobban, akkor menj el a háziorvoshoz.
3/3 A kérdező kommentje:
Eltalaltad hogy nathas leszek...vérnyomás 130/70 volt mikor mérték előző alkalommal...Azon a heten kezdtem nem jol lenni
2018. febr. 19. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!