Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Eltávolított anopapilla?

Eltávolított anopapilla?

Figyelt kérdés
Lassan egy éve volt nálam ez a kis beavatkozás,eltávolítottak egyet nálam,de elég gyakran érződik a beavatkozás helye még mindíg.Volt már valakinek ilyen beavatkozása?Szívesen várnám olyan válaszát akinek volt és sikeresen elmúlt minden tünete.Mi segített neki ebben pl...

2018. febr. 12. 20:31
 1/3 zoli1212 válasza:

Szia

4 napja volt meg a mutetem és nekem 2 anopapillat távolítottak el

Na most nekem még mindig faj székeléskor és viszket viszont minden egyes Wc töltött idő után lehet látni h vérzik belül mert friss vért lehet látni

Szerdán megyek vissza a dokihoz és ir majd fel gyógyszert mert a régiek lejártak

Amit javasolt nekem az egy gyógyszertári kikevert Kup amiben van szteroid gyulladáscsökkentő és vérzés csilllapitó is

Nem tudom hogy sikerül majd megállítani de még mindig érzem a műtét utána fájdalmakat

Amik itthon voltak kúpok ugye lejártak már viszont miszaj volt felhelyeznem párat mert annyira verzet és meglepő módon használtak alig volt vérzés

2018. máj. 27. 16:33
 2/3 zoli1212 válasza:
Plusz én attól felek h mivel ez jó indulatu daganat úgy bármikor kiújulhat újabb és az rosszindulatú lesz
2018. máj. 27. 16:34
 3/3 A kérdező kommentje:
A friss piros vér tipikus aranyér jel.Az aranyér egyik velejárója a gyulladt anopapilla.Nézesd meg más orvossal is.Az anopapilla mindenkinek van,váladék mirigy,olykor nem tud kiürülni és megduzzadhat,ezért szokták lecsípni a végét hogy ki tudjon ürülni.Szerintem nem sejtburjánzás maga az anopapilla duzzanat,egyszerűen megtelik váladékkal,begyullad.
2018. aug. 26. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!