3 hete beteg vagyok (torokfájás, hőemelkedés) hogy iszonyatos fáradtság tört rám? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Napi 15 órákat alszom, de nem elég.2018. febr. 10. 18:34
1/7 anonim válasza:
Ezt most komolyan meg kell kérdezni? Annyit nem bírsz megtenni hogy elmenj az orvoshoz?
2/7 anonim válasza:
Ha még nem látott orvos, akkor menj el egyhez. Lehet, hogy a 15 óra már sok naponta. A sok alvástól is érezheti magát az ember így. Neo citran nagyon jó arra ami neked van, este beveszed, attól alszol is, és hamar rendbe teszi az embert
3/7 A kérdező kommentje:
Nem alszom annyit egyhuzamban. Iszok napi 2 kávét és energiaitalt is.
Nem voltam és nem is megyek
2018. febr. 10. 18:46
4/7 anonim válasza:
Az ébrenlét idején sok fény mellett kell lenni, persze emellett még lehet szó krónikus fáradtság szindrómáról is.
5/7 A kérdező kommentje:
Szerintem a hőemelkedés miatt van
2018. febr. 10. 18:50
7/7 anonim válasza:
Egyet értek az utolsóval. Nem voltál orvosnál nem is akarsz akkor meg mit vársz? Meg is érdemled hogy még mindig beteg vagy. Majd akkor se mész ha szépen felül fertőződik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!