Ha fáj a torkom, lázas vagyok és taknyolok, akkor nagyon melegben vagy szobahőmérsékleten előnyösebb lennem?
Figyelt kérdés
A tokorfájás szerintem vírusos eredetű, mert a fél osztály ki vam ütve így a kirándulás után...
A nyakam melegben van (sál), de muszály az egész testem is melegben legyen?
2018. febr. 9. 15:21
1/2 anonim válasza:
Legjobb az lenne, ha feküdnél, hogy mielőbb kiizzadd. Igyál nagyon sokat, hogy mielőbb kipisild a vírust. És szedjél C-vitamint, szopogass (cukormentes) mentolos cukorkát. Méz, hagyma, minden ilyen.
Jobbulást!
2/2 anonim válasza:
Amelyiket te jobbnak érzed. Néha pont azt igényli az ember, hogy kicsit kimenjen a házból (friss levegő) vagy alaposan kiszellőztessen. Valamikor pedig vacog, és csak feküdne 3 takaró alatt, forró teát szürcsölve. Bízz az ösztöneidben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!