Influenza esetén 39,2-es lázat érdemes csillapítani, ha nem érzem magam rosszul?
Figyelt kérdés
A napokban többször ilyenkor már fájt a fejem, nagyon melegem volt, legyengültem, szédültem. Akkor vettem be gyógyszert, de most nem érzem lázasnak magam, pedig a hőmérő 39,2-t mutat..
Nem lehet kiigazodni a neten az ügyben sem, hogy 39 felett kell-e lázcsillapítás vagy hagyjuk harcolni a bacikkal..?! Mindenki mást mond.
2018. febr. 6. 12:53
1/4 anonim válasza:
Ahogy érzed. Én már 38,6 Celsiusnál vettem be gyógyszert, mert utálok lázas lenni, nem bírom szó szerint elviselni a tudatot. Sót, 38 Celsius is kritikus nálam. De ha te jól elvagy 39,2 Celsiussal, akkor hagyd a szervezetedre a harcot. Viszont ha feljebb menne, akkor csillapíts, akár borogatással. Jobbulást kívánok!
2/4 anonim válasza:
Én is azt olvastam, hogyha nem vagy rosszul, akkor nem kell lázcsillapító ilyen magas láznál sem, de azért én már bevennék egy fél Rubophent ilyen esetben, hogy legalább kicsit lejjebb menjen.
3/4 anonim válasza:
Az maradhat de azért 40 ig ne engedd hogy felmenjen az már problémákat okozhat
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyébként én is egy fél gyógyszert vettem be a biztonság kedvéért, az elég is volt. Bár most érzem, hogy kezd felmenni újra..
2018. febr. 6. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!