Ha ezzel elmegyek bőrgyógyászhoz, nem fog megműteni, ugye? Sürgős!
Figyelt kérdés
A lábhajlatomban valami szőrtüsző-gyulladás-szerű képződött, de olyan durva, hogy be van dagadva az egész. Mintha egy kemény borsót tettek volna bele, kemény az egész és érződik a genny. Kb 5 cm-es sugarú körben érzékeny körülötte a bőr és piros is. A lábhajlatomban a nyirokcsomók is be vannak durranva emiatt.
Ezzel menjek el bőrgyógyászhoz? Illetve ha elmegyek, ott azonnal késhez nyúlnak? Hétvégén elutazom és nem lenne szerencsés ilyen frissen metszett sebbel kirándulgatni egy ilyen kényes helyen... vagy ha visszautasíthatom a kezelést, ha mindenképp vágni akarnak?
2018. jan. 29. 16:38
1/6 anonim válasza:
Még kell nyitni és hétvégére már csak a helye lesz. Holnap menj el a bőrgyógyászatra.
2/6 anonim válasza:
Reggeli sérvműtét után ( 15 cm vágás ) délután 5 kor már sétálni kellett. Ne izgulj ha megcsinálják azonnal, bár nem szokás...
3/6 A kérdező kommentje:
hát egy friss kapcsolatban vagyok és úgy utaznánk el kettesben (első közös utazás), szóval így még furább a szituáció, ha érted.. :D
2018. jan. 29. 16:56
4/6 A kérdező kommentje:
áh, csak én eléggé parás vagyok... most ha nekem itt elkezdenek vagdosni, elájulok
2018. jan. 29. 16:57
5/6 anonim válasza:
az a vágás nem lesz több fél centinél sem
6/6 A kérdező kommentje:
Orulok :) neztem videokat errol es valakinek tok hosszan vagtak...
2018. jan. 30. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!