Családtagom hirtelen teljesen visszaesett, hasvízkór és hányás, fulladás, stb. Áttétes méhtest rák, +szarkóma, stb. mi várható és mennyi ideig kb? Otthon ápolásnál hogyan segíthetünk?
Méheltávolítás két éve összes nyirokcsomóval.
Fél éve nagy visszaesés volt: negyedik stádium.
Csoda történt, lassanként javult, eddig.
Kedves anonim!! Sajnálom hogy ilyen soká jöttem, tudom hogy szurkolsz nekünk folyamatosan. Remélem SZÍVBŐL,hogy jól vagy!! Bárcsak megtalálnád ezt a levelemet... Képzeld el, hála Istennek életemben először rossz volt a megérzésem! Menyem él, 45 éves lett. Jól van, már voltak kirándulni, welnessezni, jövőre nyaralást terveznek. Már házitanuló fiának ( örökbe fogadták öt évesen szörnyű sorsból kiemelve.) ő volt tanára egy évig, /pedagógus/
a gyerek zseniális, de rendkívül nehezen kezelhető. 13 éves. Menyem már vállalt tanulókat is otthon korrepetálásra. A covid miatt az otthon tanulást is végig vergődte a fiúval. Mindeközben a nagy műtét következményeként több hasi sérve nagyon rossz stádiumba került, és fájt a hasa a növekvő alhasi daganattól. Sehol nem akarták vállalni a műtétet. Nem részletezem, megműtötték, látogatás tilalom, több professzor együtt operálta, hogy a csípőtől csípőig, szeméremcsonttól köldökig, hasfaltól gerincig teljes teret kitöltő emberfejnyi, 3 kilós, mindennel összenőtt, mindent félrenyomó daganatot leválasszák sérülésmentesen mindenhonnan, kiderült hogy ez volt eredetileg az egyik petefészek, a mãsikat meg totálfélretolta oldalra, fölfelé és hátra, és ránőtt. Fejtegették tovább hiszen azt is el kellett emezzel a szörnyűséggel együtt távolítani. Már hólyagra, belekre, vesére, hasfalra, mindenre ránőtt. Közben több liter vért is kapott, és a sérveket is ellátták. A sürgősségi szövettan semmi rákosat nem jelzett. Sikerült a nőgyógyász sebész profoknak ez az őrületes műtét, de előtte már ismét kórosan lefogyott, elöregedett, leromlott-lepusztult és idegileg nagyon tönkrement. Remekül felépült és extra gyorsan, a nagy komoly szövettan egyértelműen jóindulatúnak ítélte meg a kiszedett cuccokat. Ultrahang, röntgen, CT, MRI, laboreredmények mind mind remek eredményeket mutatnak. Úgy tűnik, teljesen végleg meggyógyult!!! Nem is akarunk egyébre gondolni, ezek után a féléventi kontroll CT-re el fog járni. Kertészkedik a kis gyógynövényeivel a jó levegőn. Boldogok vagyunk!! Hiszem, hogy csoda történt!! Bízunk!! Az unokám rendes iskolába jár megint, fiam dolgozik. Menyem már egyedül is elmegy autóval vásárolni könyveket magának tanulni önerőből hogy fiát jobban tudja kezelni, nevelni. Ha érdekel, privátban megírom neked, milyen kezelés segített és segít rajta, rajtuk, rajtunk. Legyél jól, látod már megértem a 65 évet én is...
Elnézést kérek, remélem jó helyre írok.12/12
számára írnék: igazán nagyon kedves vagy hogy gondolsz ránk, hálás vagyok! Továbbra is minden rendben van a gyerekeknél, mi is vagyogTunk a párommal. Köszönöm jelentkezésedet, örülök hogy itt jártál. Remélem te is jól vagy, kedves!! Minden jót kívánok és szívesen hallanék rólad a későbbiekben is!! Boldog új éveket!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!