Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Valaki hasonlóan szenved...

Valaki hasonlóan szenved Visual Snow betegségben? ( szemcsés látás, fülzúgás)

Figyelt kérdés

Kb 13 éves koromban kezdődött,most 18 vagyok... általában már nem zavar teljesen megszoktam, de most egy fülgyulladás végett gézcsík van a fülemben és nagyon felerősíti a zúgást :/

A szememet nagyon ritkán érzékelem már, nem nehezít meg semmiben, de most hogy a fülem miatt figyelek rá,megint kicsit zavaró lett, remélem újra teljesen elfelejtem majd őket! :/

Amikor elkezdődött nagyon szorongtam miattuk,aludni sem tudtam,mára viszont már megszoktam...

orvosokat én is kijártam, nem találtak semmit, aztán nem rég tudtam meg,hogy valószínűleg ez a visual snow nevű,ismeretlen valami van velem is :D

Hasonló helyzetben lévő embereknek nincs kedvük megnyugtatni egy kicsit jelen helyzetemben?

Lehet tudni már valamit a betegségről?

#fülzúgás #fülcsengés #idegi betegség
2018. jan. 26. 17:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Én igen
2018. jan. 26. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!