Aranyér! Nézhet ki úgy, mint egy bőr lebernyeg?
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron jött ki egy pici dudor, olyan mint a külső aranyér. Mire kaptam volna időpontot, mentem szülni. Most tudnak fogadni. Sajnos magánra nem tudtam kiszorítani pénzt. Az a pici dudor most egy nagyobb kb 1 centis bőr lebernyegre hasonlít v mint egy kiürült zacskó. Rendesen bőr színű, nem fáj, nem viszket, csak akkor vérzik, ha erősen v sokáig dörzsölöm.
Egyre jobban félek, hogy vmi rossz indulatú elváltozás. A háziorvos rá se nézett, úgy mondta, hogy van ilyen vissza nem húzódó aranyér, megműtik és kész. Valaki hallott, tapasztalt hasonlót?
2018. jan. 26. 10:45
1/1 anonim válasza:
Mivel a dudor visszament, leapadt, így marad ott egy bőrlebenyszerű valami, sokaknak ilyen az aranyér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!