Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Abbahagytam a dohányzást....

Abbahagytam a dohányzást. Azóta hetek óta 4 órákat alszom. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

-könnyen elalszom viszont 4-5 óra alvás után úgy felébredek, hogy nem tudok visszaaludni.

-ugyanakkor egész nap fáradt vagyok, sípol a fejem, és olyan érzésem van mintha sav marná az agyamat. Tehát ez nem azért van mert ennyi lenne a normál alvásom.

- Ez nem lehet elvonási tünet, több mint két hete tart. Eddigre már minden elvonási tünet lecsengett már.

- 2 évvel ezelőtt is szoktam már le egy 5 hónapra, akkor semmi ilyet nem tapasztaltam.Nem tudom mi változott.

Hallott már valaki ilyen tünetekről, ilyen akármiről?

2018. jan. 25. 22:43
 1/3 A kérdező kommentje:

*és még egy fontos infó: én napi fél dobozzal szívtam, méghozzá a 0,1mg nikotinos féhér szofiból ("hegyi levegő", a leggyengébb cigi). Tehát nem voltam olyan hardcore dohányos.

Nem sóvárgok már a cigi után direktbe, csak azt tudom hogy az alvászavaromat még ez a kevés is rendbetenné, Nem tudom miért.

2018. jan. 25. 22:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Az elvonási tünetek mint a koncentrációs nehézségek, a nikotin utáni vágy, irritabilitás vagy agresszió, depresszió, nyugtalanság, megnövekedett étvágy már mind elmúltak, de az alvászavar még mindig nem.
2018. jan. 25. 22:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Én csak könnyebben felkelek éjjelente, és az első időszakban nagyon intenzíven álmodtam.
2018. jan. 26. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!