Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Kellemetlen szagom van. Én nem érzem, de a környezetem igen. Nem tudom, hogy milyen szag és fogalmam sincs, hogy kihez forduljak ugyanis senki nem mondta még nekem, de a környezetemben az emberek állandóan az orrukat fogdossak. Nem tudom kihez forduljak, milyen orvost keressek. Valaki volt már hasonló helyzetben vagy volt ilyen ismerőse? Mivel probalkozzak? El kellene a segitseg.
Ja és szeretném megegyezni, hogy tisztálkodás terén semmi probléma nincsen, és azzal sem, hogy nem dezodorozom magam vagy ilyesmi.
2018. jan. 24. 07:48
1/1 nevtelenvok válasza:
Hat szerintem fordulj a hazi orvosodhoz o majd segit vagy megmondja milyen fajta orvoshoz menj el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!