Nem autoimmun pm alulműködésre ki mennyi ideig szedte a hormontablettát?
Az antiTPO szintem 0,7 tehát az alulműködés, melyet 4,2-es TSH szinttel diagnosztizáltak nem autoimmun eredetű. Egy nagy laborvizsgálaton derült ki, amit egy vetélés után csináltattam. A t3,t4 értékeim normálisak voltak.
2 hónap elteltével újranézettem a TSH-t, a gyógyszer szépen levitte 0,6-ra. Ilyen esetben meddig van szükség a hormonpótlásra? Az orvos azt mondta, szedjem, ha akarom. Bajom nem lesz...köszi :/
Kinek mi a tapasztalata ezzel kapcsolatban, aki volt hasonló helyzetben?
Nem szeretném csak azért folytatni a gyógyszerszedést, mert "bajom úgyse lesz belőle".
Én inkább keresnék egy normálisabb háziorvost. Egy hormongyógyszert illetve pajzsmirigy betegséget ilyen félvállról venni?!?!?
Nehagyatkozz itteni véleményekre mert annyira eltérő hogy kinek meddig, milyen dózisban hogyan, kell szedni és sem a hormon gyógyszer sem a pajzsmirigy nem játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!