Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Farokcsonti seb és viszketése...

Farokcsonti seb és viszketése milyen betegség lehet?

Figyelt kérdés

Farkcsontnál kb másfél éve kirepedt picit a bőr,azóta sem gyógyul,mi lehet ez?Egyre nagyobb a seb,kb mint egy száz ft-os,bevarasodik,éjjel meg annyira viszket,hogy megőrülök!

És kezdődik minden előröl. Kiprobáltam már annyi kenőcsöt,fertötlenitőt,jódot,semmi nam használ! Ha rajta fekszek,kicsit fáj is! Valakinek valami jó tanács,ötlet esetleg??

2018. jan. 17. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:

1. véletlenül se menj orvoshoz, aki célirányosan tudná kezelni

2. kipállott, nem tud begyógyulni mert folyton vakarod

3. valószínűleg nem a megfelelő terápiát alkalmazod, mivel fingod nincs, hogy mit csinálj

2018. jan. 17. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Van egy olyan sejtésem, hogy itt pilonidális cisztáról lehet inkább szó, úgyhogy mutasd meg a háziorvosodnak.
2018. jan. 17. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen orvoshoz kell menned.
2018. jan. 17. 21:04
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Igen már eljutottam odáig,hogy dokihoz kell vele menni!

Olvasgattam már ezeket a cisztákat,de nekem soha nem váladékozott! Olyan ahogy tükörbe néztem,mint a pikkelysömör! Háát,nem tudom...

2018. jan. 17. 21:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyászatra menj, vagy esetleg sebészetre!
2018. jan. 17. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!