Neurológus beutalóval előbb sorra lehet kerülni mint magánúton MRI-mérésre?
Figyelt kérdés
illetve neurologusom holnap vár vissza kontrollra. semmit nem javult a helyzetem, remélem nem csak gép nélkul vizsgálgat megint mert annak nincs értelme. Ilyenkor valami gépes vizsgálatra kuld, illetve hamar be lehet kerulni ha o kuld el vizsgalatra?2018. jan. 15. 11:49
1/3 anonim válasza:
intézetfüggő a dolog, nem tudom hova jársz, de például gyermekosztályon október végén utalták be és december közepére kapott időpontot a beteg. függ a súlyosságától is. nyilván a magánúton gyorsabb, sok a beteg és leterhelt a rendszer. sajnálom
2/3 A kérdező kommentje:
értem köszi.
de ugye a neurologusom nem csak sima reflex, fejmozgatást fog megint végezni?
mert annak nincs értelme.
ilyenkor szoktak küldeni valahova, vagy van neurologusnak is gépe?
magán neurológusom van.
2018. jan. 15. 12:41
3/3 anonim válasza:
azt az állapotod határozza meg. a reflexvizsgálatok nagyon sok információval szolgálnak, de ha olyan a probléma, akkor továbbküldd. de ugye ezek elég nagy költségű műszerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!