Letroxot szedő pajzsmirigybetegek, tudnátok segíteni?
Sziasztok!
Olyan emberek válaszát kérném ki, akik pajzsmirigy alulműküdéstől szenvednek. 50 mg-s Letroxot szedek, ahogyan édesanyám is évek óta, de nem látok változást az ő kinézetében, testsúlyában, stb.
Az eredeti problémám, amiatt felkerestem az orvost, a hízékonyságom volt, a hajhullás, szédülés, heves szívdobogás, mire kaptam egy ugyanolyan gyógyszert, mint anyu, akinek csak az első tünet volt meg. Ha ezt szeditek: nektek bevált? Megállítja a hajhullást, és segít a fogyásban? (Természetesen betartom a ch csökkentett diétát, amit ajánlott és kerülöm a cukros ételeket is.)
A válaszokat előre is köszönöm!
Pajzsmirigy alulműködéssel pont, hogy nem tudsz hízni.
Magas TSH = alulműködés - soványság
alacsony TSH = túlműködés - kövérség
Szia!
Én is 50 ms-s Letroxot szedek, előtte 75 mg-s felét kellett szednem, de pár hónapja váltanom kellett 50-re.
Én sajnos egyre rosszabbbul vagyok tőle, néhány héten belül megyek vissza az orvoshoz, nagyon fáradt vagyok, lehangolt, reggelente ahogy beveszem, hányingerem van tőle.
A 75 mg-s (vagyis csak 35mg-s volt, mert felet szedtem) mellett nem voltak ezek a tüneteim, szóval sajnos nekem nagyon nem jött be.
Még annyival egészíteném ki a válaszom, hogy borzasztó menstruációs fájdalmat idéz elő nálam, és amióta szedem, 2-3 kg-t fogytam, bár nekem pont nem kellett volna már fogyni, mert éppenhogy elérem az 50kg-t jelenleg, 22 évesen, 169cm magassággal.
#2-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!