Seborrhea Dermatitiszre melyik kenőcsöt vagy gyógymódot ajánlanátok?
Szia! Én is évek óta szenvedek, súlyos seborrheás dermatitisben.
Kezdetekben ami működött, azok a szteroidos krémek, hosszútávon viszont semmiképpen sem ajánlom.
Először is a belső okot kell megtalálni,hogy mi válthatja ki, ilyen pl a stressz, külföldi oldalakon olyanról is hallani hogy mellékvese kérget kell rendbe hozni. Ez utóbbira ajánlom a Dr Chen féle Eleuthero Ginseng kapszulát, tényleg hatásos, kiegyensúlyozottabbá tesz, segit leküzdeni a stresszt.
A második lépés pedig a külső kezelés. Sok év szenvedés után amivel hatásosan kordában tudom tartani, az az Evelin SOS arcradir, cinket tartalmaz ami nyugtatja a bőröm es tisztítja, a szteroid mentes Bioderma Sensibio DS hidratáló krém (külön erre a bőrbetegségre találták ki, hatásos nagyon), ezenkívül Caola arctejjel mosom le az arcom heti párszor.
Borradir: kb1000 Ft, honapokig elég
arctej: szintén egy ezres körül, honapokig elég
Bioderma kenőcs: picit húzós elsőre,ez gyorsabban fogy,olyan 5 ezer Ft körül van, nekem másfél honapig bőven elég.
ALKOHOL fogyasztásra ügyelj, az is hozzájárul (sajnos)
Picit hosszú,de remélem segítettem valamit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!