A barátnőm 2x ájult el 2 nap alatt, ugyanabban az időpontban, este 7kor. Szerintetek mi legyen? Bovebben lennt.
Koszonom a gyors valaszokat. Olyan mintha nem vennek komolyan az egeszet. En pedig eleg komolyan aggodom.
Ezelott 17 evesen volt baja az agyaban verrog alakult ki , kapott verhigitot. O ugy fogalmaz hogy agyer trobozisa volt. Nem is igazan tudom mit jelent ez pontosan. Lehet koze hozza? Az is baj h nem otthon elunk hanem kulhonban es azt veszek eszre hogy nagyon lerazosak. Orvos csak hetfon lesz, ahova idopont kell szoval csak kedden jut el. Onnan meg kitudaja mikor mehet a korhazba!
5. vagyok, igen, Kérdező, én is valami agyi dologra gondoltam, de nem vagyok szakember. Eszembe jutott, mint potenciális lehetőség, előttem írta más is. Azért mondom, hogy ne hagyjátok magatokat lerázni, mert ennek sok oka lehet. Stressztől azért kétszer elájulni, hát nem hiszem.
Vérvétel mit mutatott? Egyáltalán mit mértek? És ezt a vérrög-dolgot mondtátok-e az orvosnak?
Ne hagyjátok magatokat. Az orvosok ilyenek is tudnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!