Miért vagyok folyton szomjas?
Figyelt kérdés
Kb egyhete egyfolytaban szomjas vagyok. Iszok (vizet tehat nem valami cukros teat stb) ittam aztan rogton szomjas vagyok. Mitol van ez? 4 liter tuti lemegy egynap2018. jan. 9. 19:39
2/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom:/
2018. jan. 9. 19:46
3/12 anonim válasza:
40 kg/1 liter folyadék. Ha ezt a szabályt tartod, akkor 160 kilós vagy. Tényleg? Mennyi vagy?
4/12 anonim válasza:
Nem ártana megnézetni a cukrodat, ugyanis ez utalhat cukorbetegségre is.
5/12 A kérdező kommentje:
Ha egyszer szomjas vagyok akkor had igyak mar. De am 48 kg vagyok.
2018. jan. 9. 19:51
6/12 A kérdező kommentje:
Utolso. Rendben. Csak szerintem a szuleim nem vennenek komolyan ha oda allitanek hogy menjunk orvoshoz mert sokat iszok.
2018. jan. 9. 19:52
7/12 anonim válasza:
Te kérdezted....mi csak a mércét mondtuk. És a legkézenfekvőbb okot. Ha téged nem zavar, bennünket sem.
8/12 anonim válasza:
A szüleid nélkül is besétálhatsz a háziorvosodhoz hogy szeretnél egy cukormérést, mert rendkívül sokat iszol. Ja, és negyvennyolc kilósan is lehetsz cukorbeteg, nem csak kövéren.
9/12 A kérdező kommentje:
Azt tudom a kettes tipusu van az elhizastol az egyes tipusu az barkinel kialakulhat asszem.
2018. jan. 9. 20:01
10/12 anonim válasza:
Így van. Akkor gondolom azt is tudod hogy a cukorbetegség súlyos dolgokhoz vezethet, és az egyik jellemző tünet az állandó szomjúság. Semeddig sem tart kideríteni ez van-e a szomjúságod hátterében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!