Hallójárat gyulladás, volt már valakinek ennyire durva? Szerintem meg fogok őrülni. :' (
Volt, nekem egy hétig tartott az állapot. Plusz ráment egy középfülgyulladás a dobhártyámra.sem aludni, sem enni, hallani és beszélni is alig tudtam. Fülcseppet, fájdalomcsillapítót kaptam de csak rosszabb lett. Fel kellett mennem Pestre magánklinikára hogy rendesen megmondják mi bajom, mert minden orvos azt mondta helyileg hogy ez semmi, jaj csak picit rózsaszín a dobhártya de biztos nem fáj ennyire ...
Kaptam csíkot, gyógyszereket, kimosták és 2 nap alatt rendbejött. Arról nem is beszélve h végre értette a dolgát a Doktornő és műszerrel is megvizsgált.
Nekem is ilyen volt, nem győztem tömni magamba a lógyógyszereket. Ajánlom a Spedifen600-at,vény nélkül kapható. Nekem visszatérő volt a probléma,volt,hogy egyszerre mindkét hallójárat gyulladt volt. Végül magánrendelésen kaptam szteroidos krémet,ha kicsit is viszket,bekenem és nem gyullad be. Sajnos a gyógyulás eltart néhány napig. Együttérzek,mocsatosul fájt nekem is.
Ja,nekem többször sikerült kikezelnem Tetran krémes gézcsíkkal. Az arab hentes is azt rakott a fülembe az SZTK-ban,csak olyan barbárul,hogy többet nem mentem vissza. Kilestem a kenőcsét és otthon kezeltem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!